Våren går mot sommar och jag hinner ingenting!

Ja, nu börjar våren övergå mot sommar. Åtminstonne vissa dagar, vissa är det frost. Jag börjar bli stressad, hinner ingenting. Noels nya sovrum är fortfarande inte färdigt, altanen ska oljas, det ska sås frön i pallkragarna, tomatplantor ska omplanteras, det ska planeras inför sommaren, jobbschema ska läggas, möten hit och gympaavslutningar dit däremellan ska det vanlöiga också göras. Dvs jobb, träning, tvätt, städ och matlagning. Gärna ska man hinna blogga också men dte har jag inte gjort på EVIGHETER. Jag skyller fortfarande på att vår dator står i källaren och att jag därför inte tar mig tid..
En snabb uppdatering sen jag skrev sist, för över 1 månad sen;
- Var på underbar överraskningsweekend i malmö som Andreas och Christian planerat för mig och Lisa. Kanonkul, mysigt och lyxigt. Att få äta ute, dricka vin mitt på dagen och bada i kallbadhuset var verkligen en upplevelse. Två nätter på hotell, discobowling (som jag vann!!), helgalen taxitur, casino cosmopol och ett oräkneligt antal piña colada gjorde den här helgen till ett minne för livet!
- Noel har börjat skolas över på skolan, han börjar ju förskoleklassen snart. Vi har varit där på möte, han har träffat sina nya klasskompisar, 5 pojkar, 14 flickor. Snart ska han dit och äta lunch och då ska Oliver, underbara Sannas son, ta hand om honom! <3
- Elise har fått vattkoppor, hon ser just nu ut som en finnig tonåring i ansiktet, hon har dock ingen feber och verkar inte påverkad förövrigt. Men hemma måste vi ju vara..
- Vi har haft möhippa för Therese på jobbet, kidnappade henne i torsrummet när de gamla satt å fikade. Sen blev det ost och kex innan vi åkte raggarbil till stan. Där väntade lasergame, som jag tyckte var rätt överskattat, sen uteservering med cider, visning av musen (en datormus under kjolen), och sexfrågesport. Kvällen avslutades hos Chanett, som hade ordnat allt superfint för oss!
- Jag har köpt nya löparskor och fått komplex för mina fötter. De är tydligen breda, platta, tjocka, korta och har ett stort pronationsfel. Hm.. jag vill nog inte gå barfota i sommar! Knät ömmar inte alls när jag springer och vårruset gick helt ok, trots nötter som gick i bredd trots att de ställt sig i första starten! Igår tog jag en tur på 6-7 kilometer och det var underbart!

Idag skulle jag varit på möte på em men eftersom min dotter är prickig får jag helt enkelt hoppa över det. Ikväll blir det i alla fall gympaavslutning för Noel. Synd att bara en av oss kan följa med :(
På fredag blir dte vinkväll med Ninchen i stan, hoppas jag hinner in till stan i god tid så att jag kan kika runt på lite saker innan.. Roligt att få gå utan mina underbara huliganer någon gång ;)
Nähä, tvätten ropar och snart ska det bakas kakor!
Puss å kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0