Helgen går mot sitt slut...

Ja helgen börjar lida mot sitt slut men jag är nöjd med allt vi hunnit med. Sambon mfl har planterat X antal granplantor, jag har bakat och lagat mat till X antal granplanterare. Eller ja lagat mat och lagat mat. Jag har gjort potatisgratäng. Vi har gjort färdigt vårat sovrum, flyttat in där, börjat på Noels rum, lagat middag, städat, och sist men inte minst. RÖJT UPP i det som hos andra kallas trädgård men som hos oss ser ut som en lerpöl eller komposthög beroende på vart i denna 4000 kvadratmeter stora tomt man tittar. Fyrhjulingsspår, trasiga leksaker, löv, pinnar och grenar från de nyklippta äppelträden. Allt i en salig blandning.
Sambon håller nu på med Noels rum, slipar och donar, jag sitter här (generande nog, jag borde nog gå upp och hjälpa till!) och barnen leker.
Ikväll är det gympadags för min del! Skönt, den här helgen har jag ätit mer än lovligt många bitar vetekaka med philadelphia-fyllning, cheesecakebrownies och ostbågar... Får ge järnet under magträningsövningarna helt enkelt!
Nähä, ska kolla blocket innan jag går upp och fortsätter slipa.

Vab..

Vård Av sjukt Barn. Ja, inte jättesjuk. Men hon är förkyld och har ont i magen, troligtvis lite förstoppad. Så hon är pigg emellanåt men får sen ont i magen å springer på toaletten utan vidare resultat. Stackars liten. Äter gör hon inte heller, men det gör hon inte så ofta alls nu för tiden. Hon skulle kunna leva på kidneybönor (i vinäger och olja), chokladmuffins och kivi. SUCK!
Det tråkiga är, när man annars vabbar så kan man ta det lite lugnt på morgonen. Men idag hade jag gått upp, kl 5, duschat, sminkat mig och ätit frukost när jag inser att hon inte kan gå på dagis.. Men men. Det får bli en mysdag med toy story, skönheten och odjuret och snövit istället.
Ikväll kommer Lisa så vi kan boka vår lalandia-resa i augusti! Ska bli superroligt! Två helgalna familjer, bad, grillning, vin och mys!
Nähä, får sätta mig och läsa bok för lillan nu.

RSS 2.0